Diensten

Hieronder staan voorbeelden van wat ik aanbied met Illustratiebureau Robin Florie. Het geeft je een beeld wat ik voor jou kan betekenen. Er zijn nog veel meer mogelijkheden en ik ga geen uitdaging uit de weg. Ik ga graag met je in gesprek als je vragen hebt en bedenk een passende oplossing.

Concept Art

Al meer dan 12 jaar maak ik concept art voor games en films. Ik heb ervaring in storyboarding, concept-design, set- design, costume-design, character-design, vehicle-design en environment-design. Ik geef projecten stijl en visie.

Illustraties

Illustraties zijn er in vele vormen. Ik maak mooie tekeningen of verzorg een digitaal schilderij tot in de puntjes. Heb je een goed idee dan werk ik het uit tot een prachtig beeld.

Cartoon/strip

Je trekt de aandacht als je in je advertentie of op social media een strip of cartoon gebruikt. Humor verlaagt de drempel voor klanten. Het zorgt voor meer interactie en je bent origineel.

Infographics

Wil jij iets uitleggen? Met een infographic wordt alles veel duidelijker. Visueel unieke en creatieve infographics zijn effectief omdat ze de aandacht trekken en niet meer loslaten.

Grafische vormgeving

Graag verzorg ik je grafische vormgeving. Dit kan zijn van folder tot reclame-campagne en natuurlijk ook in combinatie met illustraties of infographics. Ook werk ik samen met uitgeverij Leessst om van je boek een meesterwerk te maken.

Wall art

Een kale muur op kantoor of in huis? Geen nood! Ik heb bestaand werk wat je kunt uitzoeken of ik maak exclusief iets voor jou wat past bij je bedrijf of in je interieur.

Ochtendje tekenen

Wil je veel content wat je overal kan gebruiken, dan kan ik je in een ochtend verder helpen. Ik teken zoveel mogelijk dingen die met jouw bedrijf te maken hebben. Zo krijg je uniek tekeningen die je 1 voor 1 kan delen op sociale media of in drukwerk.

Scroll to top